dimarts, 3 de juny del 2014

Uns alumnes molt especials


Els alumnes del col·legi Santa Maria del Mar d'Infantil ens van venir a visitar un dia al matí. I nosaltres, alumnes de primer de batxillerat artístic de la matèria Anatomia aplicada a la dansa, els estàvem esperant al gimnàs de l'institut. Els hi teníem preparades moltes coses: balls, una mini actuació d'un conte que tractava d'una petita princesa que era segrestada i nosaltres sortíem disfressats d'animals, etc. Finalment en acabar l'actuació vam ballar cançons conegudes i els hi vam ensenyar uns passos de balls divertits i fàcils. Després els vam donar a tots una bossa de llaminadures i van marxar encara més contents.

La professora  Meritxell els va explicar que havien de fer silenci i que els separaríem per grups.



Després de fer els grups els nens es van dirigir amb els seus personatges. Quan tots els nens ja tenien els seus personatges, la professora els va explicar un conte amb l’ajuda dels alumnes de 1r de Bat C interpretant els papers principals i fent que els nens participessin en el conte. Alguns dels grups que vam fer van ser. els dels bruixots, els conills, els gats, els gnoms i la família reial.






Per acabar, vam fer una rotllana que ocupava tot l’espai i vam ballar tres cançons tots junts, el bugui bugui i altres temes que agraden a als petits. Vam intentar que tots els nens treballessin el cos i el ritme s’ho passessin molt bé. Va ser una gran experiència!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada