dimecres, 4 de juny del 2014

TAULA D'ACTIVACIÓ 3 "CANYA"

Aquesta taula d'activació s'ha de realitzar amb un objecte a les mans semblant a una canya, també es pot fer amb una goma elàstica, un pal d'escombra, etc.
Serveix per activar el nostre funcionament del cos i per regular la respiració abans de fer algun exercici teatral o bé per al nostre dia a dia per activar el nostre cos abans de qualsevol activitat.
Vam realitzar aquests exercicis d'activació amb la Rosa Mateu, abans d'una classe, serveix també per la bona col·locació de la nostra esquena i columna.

Aquesta taula consta dels següent passos:

1. Agafem l'objecte (canya) amb les dues mans en paral·lel. Amb els braços estirats, baixem i pujem la canya de baix a dalt. De manera que a la pujada fem la inspiració i a la baixada l'expiració.

https://www.youtube.com/watch?v=rfDO6dLBjbI

2. Amb la canya de la mateixa posició, la passem per dalt del cap fins a l'esquena, tot estirant els braços. Fem inspiració cap al darrere i expiració cap endavant.


3. Ara hem d'anar de dreta a esquerra tot i agant la canya, estirant els braços, de manera que estirem l'esquena. Quan baixem cap a un costat fem expiració i qua canviem de costat fem l'expiració.


4. Finalment, amb la canya col·locada en vertical agafant-la amb una mà sota l'altra, hem de moure'ns de dreta a esquerra tot i donant mitja volta només amb el cos, sense moure el cos sencer. Inspirant cap a un costat (dreta o esquera) i expirant cap a l'altre costat (dreta o esquerra), seguint un ordre.

https://www.youtube.com/watch?v=WW9qEfeXyvU

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada