ESPECTACLES

DESEMMARCATS - Curs 15/16

Enregistrament del CD

EL REI LLEÓ - Curs 14/15


Enregistrament del CD

CIRQUE DU SALOU - Curs 13/14

Aquest any l'alumnat de 1r de Bat C amb l'ajuda del Cor Crescendo, el Clúster i l'alumnat de 1r d'ESO fet acro-esport, han realitzat un espectacle amb la temàtica del circ.

Durant tot l'any han estat assajant balls i pensant gags per al seu espectacle. Cada alumne tenia un personatge característic del circ, com el mestre de cerimònia, l'hom forçut, el mag, el domador i l'os. Cada un d'ells va preparar-se aquest personatge i en el moment de l'actuació ja eren uns autèntics membres d'una companya de circ.

L'escenari que van utilitzar va ser el TAS, el qual va ser decorat amb la fantàstica escenografia que els alumnes de 1r de Bat plàstic van realitzar en la seva assignatura de volum durant tot l'any. Com una caravana, un elevant i dues foques, que van ser utilitzades en diferents gags durant tota l'actuació.

Finalment, l'espectacle va ser un èxit, el TAS es va omplir i tots els alumnes participants van ver una fantàstica actuació. Aquesta ha sigut una gran experiència que els alumnes han pogut viure.

Aquí us deixem un vídeo resum del nostre espectacle, esperem que el gaudiu:


VENS AL CINE? - Curs 12/13

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada