dilluns, 13 d’octubre del 2014

Inaugurem el curs 2014-2015 amb un taller de ritme africà

El dia 10 d'octubre de 2014 ens va visitar Djamil Thiam, un músic senegalès que va portar a terme un taller de percussió amb l'alumnat del BAT escènic, el de l'optativa de Música de 4t i el del Cor Crescendo. El taller va ser organitzat pel Departament de Música.
Com dèiem el reconegut músic senegalès Djamil Thiam va efectuar al gimnàs del centre un taller de ritme i dansa africana per als nostres estudiants de música i cant coral. 
Djamil Thiam fa més de 12 anys que viu a Catalunya i ens va fer un taller de ritme i percussió de música africana, ja que enguany l'espectacle musical serà el Rei Lleó. 
Així l'alumnat de Batxillerat escènic i també els alumnes del conjunt instrumental Cluster, que participaran a l'espectacle, van aprendre diferents ritmes africans. També vam poder aprendre alguns passos de dansa del Senegal, així com moltes coses sobre aquest país i sobre la importància que té la música en els països africans en general. 
Djamil ens va fer una demostració de l'instrument africà el tama, i ens va explicar diferents ritmes, especialment en vam practicar un que ell va compondre dedicat al seu pare, que va morir quan ell tenia 4 anys. 
Van ser quatre hores molt intenses i amb molt de ritme! I no sempre tenim l'oportunitat de tenir un especialista que ens il·lustri amb el seu art. Gràcies Djamil!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada