dilluns, 12 de novembre del 2012

El nostre Macbeth

Sens dubte, el Macbeth de l'Àlex Rigola no ens va deixar indiferents. Aquesta és la interpretació que en vam fer nosaltres. Ara , probablement tampoc no ho faríem de la mateixa manera. Ja hem vist que un text és pot llegir i interpretar de milions de maneres, aquesta és la veritable màgia del teatre. Hem experimentat que difícil que és fer d'actors, els càstings, els assaigs, el moment de la veritat... I també que són molts els oficis que envolten a l'actor: tècnics de llum i so, estilistes, escenògrafs, maquillatge, perruqueria, etc..Us deixo amb els millors moments del nostre Macbeth! Llàstima que la veu se sent molt fluixa, prepareu els auriculars...o apreneu a projectar...

1 comentari:

  1. Està molt bé, encara que no s'escolti molt, però com vam tenir el privilegi de veure'ls actuar en directe i sabem com ho van fer, puc dir que em va agradar moltíssim!
    Tant els de vestuari, com els d'il · luminació, maquillatge i so, vam treballar molt per poder aconseguir el misteri de cada escena, crec que per haver estat la primera vegada que ho hem fet, tot ha quedat MOLT BÉ!

    ResponElimina