dimecres, 8 de febrer del 2012

La nostra primera representació: la Lisístrata

El passat dijous de febrer tots els de la classe d'Arts Escèniques vam participar en la representació de la Lisístrata. Aquesta obra posava el punt i final a un apartat de la nostra matèria sobre el teatre grecoromà i concretament sobre la comèdia. 

Vam treballar sobre l'obra original d'Arsitòfanes, que després vam adaptar. També vam fer les nostres pròpies màscares a imatge de màscares reals i vam representar l'obra amb elles amb la dificultat que això comporta. 

També, essent el més fidels possibles al teatre grec, vam fer que el cor cantés, recités i ballés, però adaptant el text real a cançons de musical perquè fos més divertit. Sense deixar de banda la contemporanietat, afegint l'èxit del moment com a dansa final.Finalment, com feien els grecs que els papers de dones eren interpretats per homes, vam fer que la Lisístrata fós interpretada per un home. 

Penso que vam aprendre molt fent l'obra, jo -com a professora- i vosaltres -com a alumnes-. Ens vam divertir i també ens vam adonar de les mancances que tenim i de com podem corregir-les. També del poder del teatre, on res s'atura, on no es pot fer marxa enrrerre i on, si algna cosa va malament, no ens podem amagar sinó seguir endavant. 

Un bon exercici, sí senyor! Més vídeos per escenes al nostre canal de youtube.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada